Werkzaamheden!
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,bridge-core-2.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Werkzaamheden!

Het is weer tijd om mijn portfolio-website eens op te frissen. Dit doe ik door een complete reboot, alles weer vanaf het begin. Waarom? Ik denk dat het altijd goed is om eens in de zoveel tijd oud werk te evalueren en bezig te zijn met een nieuwe manier van zelf-presentatie. 

Ik ben aardig perfectionistisch, dus het opzetten van de website kan even gaan duren. Maar indien je interesse hebt kan je de website af en toe blijven bezoeken en dan zul je steeds weer nieuwe toevoegingen ontdekken tot het moment dat ik tevreden ben en ik de website als ‘af’ kan beschouwen.

Iets wat nooit volledig zo zal kunnen zijn, mijn portfolio bouwt nog steeds elke dag op en ook mijn ervaringen en kennis verbreedt zich continue. Mijn website updaten zal dus een vaste bezigheid blijven.