Online Marketeer

Bureau Tromp

Periode : juli 2020 t/m juni 2021

Ik heb een jaar een bijbaan gehad als online marketeer voor Bureau Tromp. Voor het bedrijf (her)schreef ik blogs, beheerde ik social media pagina’s en hielp ik mee bij de vormgeving.

Ik werkte hier tijdens de coronapandemie, wat betekende dat ik veel thuis moest werken. De situatie was niet ideaal. Mijn studie volgde ik achter mijn computer, om vervolgens na mijn college achter mijn computer mijn werk te doen om ’s avonds achter mijn computer met vrienden af te spreken. Mijn hele leven begon zich in mijn studentenkamer af te spelen. Gelukkig mocht ik regelmatig op het kantoor zitten, het team was klein, waardoor het makkelijk was om goed af te spreken wie er wel en niet aanwezig mocht zijn.

Ik heb tijdens mijn werk hier vooral geleerd om echt zelfstandig aan de slag te gaan en hoe ik effectief thuis aan de slag kan gaan. Uiteindelijk heb ik de grootste voorkeur voor kantoor, met af en toe een dag thuiswerken. Ook heb ik veel geleerd over het schrijven van teksten en bewaken van een huisstijl.