Portfolio | ..wil doen
342
page-template-default,page,page-id-342,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Er zijn verschillende dingen die ik graag nog wil leren en bereiken.

 

  • Ten eerste wil ik graag mijn opleiding Communicatie & Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht afmaken;
  • In de tussentijd wil ik de taal Spaans gaan leren en meer leren over front-end web development;
  • Erna wil ik graag mijn geld verdienen door bedrijven helpen met het verkopen van hun diensten of producten, hierbij wil ik verstand hebben van het gehele pakket (de marketing, communicatie, vormgeving, website, fotografie);
  • Ook wil ik na mijn studie een avondopleiding fotografie gaan volgen (op het moment gaat mijn voorkeur uit naar de fotovakschool), om mijn kennis van semi-professioneel naar professioneel te krijgen;
  • Ik hoop ook meer te leren over NLP en, videobewerking en mythologie;
  • Over de tijd van mijn leven hoop ik daarnaast zoveel mogelijk te leren over verschillende visies, inzichten en ervaringen van anderen. Ik probeer de wereld altijd op zo’n open minded mogelijke manier te bekijken. Nieuwe ervaringen maken me elke dag weer iets wijzer;
  • Mijn doel is veel te reizen, met nu als subdoel elk land van Europa bezocht te hebben.

Deze pagina is verder nog onder constructie..