Portfolio | Kimé Sports
908
post-template-default,single,single-post,postid-908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kimé Sports

Momenteel ben ik aan de slag voor Sportinstituut Kimé, voor hen zorg ik dat ze een nieuwe website krijgen, verzorg ik foto’s om op deze website te laten zien en maakte ik onder andere een banner. Veel hiervan is nog onder constructie, maar de banner hangt alvast aan het gebouw.

De mensen achter Kimé zijn heel fijn om mee te werken, in mijn drukke tijden met school hebben we soms beiden even wat extra tijd nodig en respecteren dit van elkaar. Uiteindelijk zorgen we samen dat er een geweldig resultaat komt te staan en voel ik me bijna deel van de grote en warme Kimé community. Samen rond een tafel en bedenken hoe de online presentatie van deze familie het best tot zijn recht komt is heel leuk om te doen en ik heb zin in de rest van het project!