Portfolio | Multimedia & Communicatie Infoplaza
875
post-template-default,single,single-post,postid-875,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Multimedia & Communicatie Infoplaza

Sinds mei ben ik werkzaam bij Infoplaza en help ik bij het bijhouden van onder andere de Weerplaza en Buienalarm social media. Dit door middel van handige infographics die mensen wat meer informeren over bepaalde weersomstandigheden, compilatie videos over weernieuws in de wereld, het maken van filmpjes over het weer,  en het bedenken van verschillende posts.   Daarnaast ondersteun ik het bedrijf in het maken van nieuwsbrieven.

 

 

 

 

 

 

 

 

(wordt binnenkort bijgewerkt..)