Portfolio | Commissies op Het RSG
386
post-template-default,single,single-post,postid-386,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Commissies op Het RSG

Het RSG, Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap is een studentenvereniging waar ik in mijn tweede jaar van mijn studie bij aangesloten heb. Hiervoor ben ik begonnen met het helpen bij twee commissies.

Fotocommissie (FotoCom); het maken van foto’s voor Het RSG op verschillende evenementen die verschillen van feestjes, bijeenkomsten en evenementen.

Promotiecommissie (PromCom); het verzorgen van promotiemateriaal voor Het RSG, vooral bestaande uit logo’s, posters en banners voor evenementen. Maar ook websites, illustraties en andere media-uitingen komen voor.