Portfolio | Vrijwilligen op festivals
383
post-template-default,single,single-post,postid-383,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vrijwilligen op festivals

Naar festivals gaan is iets wat ik ontzettend graag doe. Mijn budget liet dat helaas niet altijd toe, dus ik besloot als vrijwilliger te gaan helpen. Dit beviel zo goed dat ik nu liever ga helpen dan als bezoeker ga.

De eerste keer als vrijwilliger op een festival was in 2015 op Paaspop. Ik werkte hier in het ‘flexteam’ die zorgde dat als er ergens grote drukte was of er iemand uitviel er vervanging stond. Dit was best spannend, aangezien je niet een taak moest leren, maar meteen alle taken. De groep waarmee ik werkte was zo leuk dat ik in 2017 terug kwam om te helpen bij de artiestenbegeleiding.

Ik heb via uitzendbureaus ook gewerkt op festivals voor een vergoeding. Dit heb ik twee keer gedaan voor Indian Summer Festival als barmedewerker, een keer The Flying Dutch Rotterdam als VIP incheckmedewerker, een keer Barmedewerker voor Pitch en ook voor Best Kept Secret.

Daarnaast ben ik ook als vrijwilliger actief geweest op Lowlands as verkeersbegeleider voor de back stage parking.