Portfolio | Website Comfort Zone
420
post-template-default,single,single-post,postid-420,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Website Comfort Zone

Evelyne kwam bij mij terecht via een vriendin. Ze had een startende massagepraktijk en had hiervoor een website nodig. 

Ik heb voor deze website de teksten en menu-indeling aangeleverd gekregen waarmee ik aan de slag kon.Samen met een paar afbeeldingen en wensen voor kleuren ben ik aan de slag gegaan. Zo heb ik gezorgd dat alles duidelijk op de website te vinden is en rustgevend en professioneel oogt.

We hebben twee afspraken gehad om alles goed door te nemen en voor de rest heel veel mail contact en soms ook wat Skype contact gehad om alles door te spreken. Het was soms lastig om de wensen goed over te brengen en een effectief en tegelijk aantrekkelijke website neer te zetten, maar uiteindelijk is alles binnen de deadlines afgekomen en zijn we beiden trots op het resultaat.