Portfolio | Vlog – Groepsrol
757
post-template-default,single,single-post,postid-757,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vlog – Groepsrol

In het eerste jaar van de opleiding Commerciele Economie Creative Marketing & Sales kregen we les over groepsrollen.

Hierbij moesten we onze eigen rol in een groep leren kennen en ontdekken wat onze sterkten en zwaktes waren. Hiervoor deden we een Belbin test (meer over Belbin leest u hier) Ikzelf kwam uit op een combinatie tussen een bedrijfsman en een plant. Dit zijn rollen die best tegenover elkaar staan. Vaak start ik binnen een project als plant, ik bedenk verschillende ideeën en plannen en sta later op als bedrijfsman om de realistische ideeën eruit te pikken en zo met de groep aan de slag te gaan op een zo effectief mogelijke manier.