Portfolio | Masterclass Neuromarketing
414
post-template-default,single,single-post,postid-414,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Masterclass Neuromarketing

Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie Creative Marketing & Sales werd er een masterclass Neuromarketing aangeboden. Dit leek mij bijzonder interessant en heb deze bijgewoond.

Ik heb me altijd al geïnteresseerd in wat er precies in de hersenen gebeurd dat we dingen waarnemen, herinneren en onthouden. Wat zorgt ervoor dat we dit doen? Hoe kan je zorgen dat jouw bericht overkomt en niet verdwijnt in de duizenden berichten die op ons afkomen.

Deze masterclass legde uit hoe ze aan de slag gingen met het onderzoeken van de waarnemingen en emoties die we opvangen en wat er met dit onderzoek gedaan kan worden.