Portfolio | Rush Rush Rally Reloaded
679
post-template-default,single,single-post,postid-679,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Rush Rush Rally Reloaded

Samen met een vriendin werkte ik aan de vormgeving van de game Rush Rush Rally Reloaded. Mijn taken waren de handleiding en de CD hoes vormgeven. 

Het meeste was DTP werk, het invullen van de teksten en knopjes en de huisstijl bepalen. De illustraties werden al aangeleverd en het logo ook. Wel moest alles nog een goede plek gekozen worden en er een stijl gekozen worden voor het boekje.

Omdat het om een nieuwe weergave van een vintage game ging, koos ik voor een combinatie tussen een vintage en moderne vormgeving. Ik wilde de ronde titels combineren met hoekige en strakke lijnen. Ook moest het boekje duidelijk en rustig blijven, zodat lezers niet verward zouden raken.

Hieronder is het resultaat te zien;