Portfolio | Website Team Based Learning
712
post-template-default,single,single-post,postid-712,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Website Team Based Learning

De opdracht voor Team Based Learning kreeg ik via schaap-pc.nl.

Zo was het de bedoeling dat er een Nederlandse website kwam voor het Amerikaanse TBL programma. Deze website was een uitdaging, want er moest een inlogsysteem op komen waar klanten konden inloggen en informatie konden downloaden en toevoegen.

De standaard website zat zo in elkaar, de teksten werden neergezet, kleuren gekozen en de pagina’s opgemaakt. Het systeem is er daarna ingezet, dit was veel werk, aangezien ik het niet alleen moest activeren, maar ook leren. Dit was wel heel leuk om te doen en het is allemaal goed gegaan. Ik ben blij dat ik de kennis nu bezit en dit vaker zou kunnen doen.