Portfolio | Stage J&R Marketing
279
post-template-default,single,single-post,postid-279,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Stage J&R Marketing

Mijn tweede stage duurde vier maanden. Hiervoor heb ik een uitstapje uit Rotterdam gemaakt en mezelf een tijdje in Groningen gevestigd. Deze stage vond plaats in het vierde jaar van de opleiding Grafisch Vormgeven Algemeen.

J&R Marketing bestaat uit twee oprichters; Rene en Jopa. Ik hield me tijdens deze stage bezig met de vormgeving van vooral logo’s en websites, maarr ook folders en posters kwamen van pas. Tijdens het werken daar leerde ik steeds meer over het maken van websites met WordPress en mocht ik dit uiteindelijk ook helemaal zelf doen.

Ik heb hier ontzettend veel meegekregen over niet alleen vormgeving, maar ook marketing. Tijdens mijn stage hier en bij Buurman & Buurman ben ik erachter gekomen dat dat ook is waar ik meer over wilde leren. Beide oprichters van J&R Marketing hadden de opleiding Commerciele Economie gedaan en na veel onderzoek is dit dan ook mijn vervolgopleiding geworden.

Deze stage heeft me dus niet alleen geholpen met het verbeteren van mijn vormgeefkennis, maar ook kennis over WordPress en marketing. Daarnaast heeft het mij ook nog geholpen met het vinden van een nieuw doel.