Portfolio | Oprichten eigen bedrijf
380
post-template-default,single,single-post,postid-380,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Oprichten eigen bedrijf

De keus om een bedrijf op te richten was niet lastig; het ondernemen, de discipline en de contacten lagen er al. Enkel een inschrijving en een naam waren nodig. En zo werd begin 2016 Purple Stickman geboren.

Aan het eind van mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum Rotterdam wist ik dat ik tijdens mijn volgende studie het vormgeven niet wilde missen. Deze behoefte, samen met de behoefte te ondernemen heeft er tot geleid om de beslissing te nemen om een eigen bedrijf op te zetten.

J&R Marketing had nog wel wat opdrachten liggen en ook wat andere kennissen hadden nog wel opdrachten via via. Sinds de oprichting ben ik nooit opdrachten tekort gekomen. Op elk moment dat ik begon na te denken over dat er weer een nodig ging zijn, kwam er weer iemand aanwaaien.

Het werk is ontzettend leuk om te doen, soms wat uitdagend, aangezien alle verantwoordelijkheid bij mijzelf ligt en niet een hogere baas. Maar dat is juist extra motiverend.

Meer info is te vinden op de website