Portfolio | Fotografie Cardorable
429
post-template-default,single,single-post,postid-429,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Fotografie Cardorable

Cardorable was een tijdelijk bedrijf/project dat kleine kaartjes verkoopt met complimenten erop. Het hele idee was om met iets kleins de wereld toch net iets mooier te maken.

Voor Cardorable heb ik onder andere de fotografie verzogd. Ook heb ik later een eenvoudige website opgezet en gezorgd voor hulp met de verkoop.

Zelf vind ik Cardorable een geweldig intiatief en heb ik zelf ook veel kaartjes uitgedeeld. Het is geweldig om te zien hoe het mensen echt blij maakt. Ondanks dat het bedrijf nu niet meer bestaat, hoop ik dat iemand dit idee voortzet en er een blijvend verdienmodel van kan maken.