Portfolio | Redesign Zandstock Festival
811
post-template-default,single,single-post,postid-811,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Redesign Zandstock Festival

Voor deze opdracht in het tweede jaar van het Grafisch Lyceum kregen we de opdracht een festival te ontwerpen of herontwerpen.

Waarschijnlijk had dit te maken met het oefenen voor het afstudeerwerk wat we in het laatste jaar zouden maken. Ik was het jaar voordat we deze opdracht kregen naar het festival Zandstock geweest en ik had het daar ontzettend leuk gehad en geweldige nieuwe vrienden leren kennen.

Alleen de hele huisstijl van dit festival vond ik vreselijk, ze hebben inmiddels zelf al een redesign gedaan en het ziet er nu top uit. Maar toendertijd dacht ik, wat als ik nou dit festival hetzelfde uitstraling kan geven als hoe ik mij er ook bij voelde toen ik er was.

Ik ben gaan kijken naar wat de redenen precies waren voor mensen om naar een muziekfestival te gaan en heb daarop ingespeeld. De vriendschap, plezier, live muziek, warmte, liefde en vooral het gevoel van eenheid.

Hiervoor heb ik een vooronderzoek gedaan, een logo, visitekaartje, briefpapier, envelop, posters, affiches en verschillende visuals gemaakt.