Portfolio | Stage Buurman & Buurman Rotterdam
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Stage Buurman & Buurman Rotterdam

Buurman & Buurman was mijn eerste stage. Dit vond plaats in het derde jaar van MBO Grafisch Lyceum Rotterdam. De stage duurde in totaal 6 maanden.

Buurman & Buurman is een media en communicatie bedrijf in hartje Rotterdam onder leiding van Joost Messing. Ik werkte daar samen met Colin en Job. Samen met Colin was ik verantwoordelijk voor de vormgeving.

Mijn tijd bij buurman & Buurman was ontzettend leerzaam; ik heb ten eerste geleerd om voor echte klanten logo’s, flyers, posters, banners, etc. te realiseren, daarnaast heb ik ook veel over webdesign geleerd en de basis van html en css, ook heb ik ruimtelijke vormgeving kunnen toepassen.

Bij Buurman & Buurman heb ik ontzettend veel ruimte gekregen om helemaal vrij aan het werk te gaan en conceptueel te denken. Aan elk concept gingen bergen schetsen vooraf en niets was te gek. Zo heb ik meer geleerd verder te denken dan het eerste idee en meer buiten de comfortzone leren werken.

Het leukste aan de stage vond ik de afwisseling, de support en hoeveel ik er kon leren.